donderdag 13 juni 2024
spot_img

Deelnemers gezocht voor Sportwerkt!

Op maandag 8 oktober start voor inwoners van de gemeente Medemblik het project Sportwerkt! Dit intensieve programma van zes weken is een samenwerking tussen MEE & de Wering en Sportservice Noord-Holland. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden. Vorig jaar heeft dit project ook gedraaid in de gemeente Medemblik. Opgeven kan tot 24 september per e-mail via s.vankerkhof@meewering.nl.

Tijdens het project Sportwerkt! ga je minimaal drie dagdelen in de week sporten en doe je met de workshops kennis op om je leefstijl te verbeteren. We gaan geen topsporter van je maken, maar willen sport als middel gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Iedere week leer je tijdens de terugkomdagen over solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching en meer. Het project duurt in totaal zes weken waarvan we drie dagdelen per week sporten en workshops volgen in groepsverband.

Deelnemen aan Sportwerkt! levert je veel op. Je krijgt een betere conditie en een gezondere levensstijl. Je kunt meer zelftrouwen opdoen en leert op het gebied van solliciteren en geldzaken. En wanneer je het traject volbrengt krijg je ook nog een sportabonnement voor een jaar!

Aanmelden en meer informatie
Kom je uit de gemeente Medemblik, ben je ouder dan 18 en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is Sportwerkt! echt iets voor jou! Meedoen is gratis.

Voor meer informatie of om je op te geven kan je contact opnemen met projectmedewerker Sanne van Kerkhof van MEE & de Wering via s.vankerkhof@meewering.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen