dinsdag 23 juli 2024
spot_img

‘DEEN is de ander niet’ – een naam die precies past bij het bedrijf van Cor Deen.

Vanuit drie bedrijfsunits aan de Handelsweg 37 A en B en 33G te Andijk worden de bedrijfsactiviteiten: verhuizen (zowel particulier als zakelijk), verkoop van kantoormeubilair (nieuw en tweedehands) en kantoorinrichting tot verhuur van kantoormeubilair uitgevoerd. ‘DEEN is de ander niet’ werkt in heel Nederland en verricht ook opdrachten in Duitsland, België en Luxemburg.

Cor is bij elke uit te voeren opdracht zelf aanwezig waarbij hij de werkzaamheden samen met een aantal deskundige medewerkers uitvoert. Door deze aanpak kan Cor iedere opdracht aan van klein tot groot.

Kwaliteit voorop
Op 3 maart as. bestaat ´DEEN is de ander niet’ 21 jaar! Voor Cor is het belangrijk dat er bij de uitvoering van een opdracht een juiste balans is tussen de prijs en de kwaliteit, waarbij de kwaliteit van de werkzaamheden voorop staat. “Een opdracht is voor mij goed uitgevoerd als de klant tevreden is” zegt hij. Of het nu een kleine of grote verhuizing is, een compleet nieuwe kantoorinrichting of de levering van een bureaustoel, bij iedere opdracht zet Cor zich 100% in. Deze houding zorgt ervoor dat Cor veel tevreden vaste klanten heeft. “Wanneer je in de loop van de tijd bij een bedrijf meerdere opdrachten verricht ga je je een onderdeel van dat specifieke bedrijf voelen en voel ik een sterke verbondenheid”. Een van de leukste dingen van zijn werk is dat hij in de afgelopen 21 jaar al verschillende generaties heeft geholpen. “Wanneer bv. oma verhuisd is en dochter of kleindochter zoekt een verhuizer dan komt zij via mond-op-mond reclame ook weer bij mij terecht. Een mooier compliment kun je toch niet krijgen!”

Veel leuke ervaringen
Enthousiasme en passie voor zijn werk heeft Cor volop en hij raakt niet uitgepraat over de vele leuke ervaringen die hij heeft meegemaakt. Hij maakt lange werkdagen waarbij het niet uitzonderlijk is dat hij op één dag werkzaamheden verricht in Rotterdam-Amsterdam-Enkhuizen of Eindhoven-Amsterdam-Hilversum. Cor is volop aan het werk in West-Friesland en heeft o.a. in de afgelopen periode aan meerdere kerken en scholen in de regio stoelen en tafels geleverd en/of verhuurd. Of het nu voor één dag is of voor een jaar bij ‘DEEN is de ander niet’ kunt u ook voor huur van tafels en stoelen terecht.

Respect en naar tevredenheid
Het opnemen en het berekenen van de kosten van een opdracht zijn geheel vrijblijvend. Cor heeft één regel “Als een opdracht met spoed moet worden uitgevoerd dan zorgen wij daarvoor, en als het geen haast heeft dan neem ik de opdracht graag op in de planning” zegt hij met een lach. Cor zorgt ervoor dat de opdracht met respect en naar tevredenheid van de klant wordt uitgevoerd.

Gaat u verhuizen, heeft uw bedrijf of uw studeerkamer andere (ergonomische) meubels nodig of wilt u een compleet nieuwe kantoorinrichting (inclusief stoffering), of bent u op zoek naar huur van kantoormeubilair; kijk dan voor meer informatie op wieverhuistmij.nl en/of deenisdeanderniet.nl of neem contact op via telefoonnummer 0228-520368.

Voor een bezoek aan onze showroom bent u hartelijk welkom. Graag op afspraak zodat wij u alle aandacht kunnen geven.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen