donderdag 13 juni 2024
spot_img

DEEN is de ander niet

Kantoorinterieur van vloer tot plafond

Op de Handelsweg 37 in Andijk is van oorsprong verhuizer Cor Deen van ‘DEEN is de ander niet’ gestart met de nieuwe bedrijfsactiviteit kantoormeubelen. De orders druppelen inmiddels binnen en na de overname van Parma kantoorinrichting in Amsterdam, kon de showroom onlangs open.

“Vooralsnog open op afspraak”, nuanceert Cor Deen, “maar alles is nu aan kant en we presenteren enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden die we kunnen leveren.”

De hoofdactiviteit van ‘DEEN is de ander niet’ was sinds maart 1996 verhuizen, zowel zakelijk als particulier. De afgelopen maanden was de verhuiswagen veel in het centrum van Andijk te zien, waar Deen de verhuizing van Pop Vriend organiseerde en uitvoerde. Vanwege de drastische verbouwing van het kantoorpand van Pop Vriend, verhuisde het team van ‘DEEN is de ander niet’ de complete inrichting van het tegenoverliggende, voormalige gemeentehuis terug naar de nieuwbouw. Niet voor niets heeft het bedrijf van Deen als toevoeging ‘facilitair bedrijf’, want niet alleen het verkassen van meubilair en dozen behoort tot hun taken – evenals desgewenst het in- en uitpakken van spullen in dozen -, maar ook de demontage van materialen en het glanzend schoon opleveren van een ontruimd huis of kantoorpand hoort standaard tot de diensten in het pakket van ‘DEEN is de ander niet’.

Kantoorinrichtingen

Al tijdens de overname van kantoormeubelen leverancier Parma Kantoorinrichting en tussen de verhuizingen door leverde Deen inmiddels zijn eerste kantoormeubilair aan onder andere de Idenburgschool in Andijk. De directiekamer is volledig opnieuw ingericht en de lerarenkamer beschikt nu over een prachtige grote tafel met bijpassende vergaderstoelen en elke meester en juf zit weer lekker in de klas op een nieuwe bureaustoel. Ook de Gereformeerde kerk in Andijk is blij met het eerste voorbeeld van tachtig nieuwe stoelen van eenvoudig, stijlvol blank hout die Deen gaat leveren. Veertig met armleuningen en veertig zonder, sieren later dit jaar de kleine zaal van de kerk. Naast het assortiment kantoorinrichting van Parma is ‘DEEN is de ander niet’ officieel dealer voor Noord Holland van het merk SITLIFE en voor Van Dooren. Daarnaast steekt het faciliteren voor Deen heel nauw; “van het meubilair adviseren en leveren tot de vloerbedekking, nieuwe raamdecoratie, verlichting en het netjes wegwerken van snoeren en dergelijke.”

Voor meer informatie is binnenkort de website www.allekantoormeubels.nl online, Nu werkt www.wieverhuistmij.nl en u belt Cor Deen voor een afspraak om de showroom op de Handelsweg 37 in Andijk te bezichtigen op 0228 – 52 03 68 of 06 – 21 82 3000.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen