donderdag 13 juni 2024
spot_img

Dekker2wielers 3 jaar in Andijk!

Even snel langs de supermarkt voor een vergeten boodschap of alle weekend boodschappen halen op de fiets? Het kan! Gezellig een mooie fietstocht maken door een onbekend natuurgebied of dagelijks dezelfde route naar je werk? Het kan. “Als je maar de juiste fiets hebt, kan alles met de fiets!”

Tegenwoordig zijn er fietsen in zoveel soorten en maten, elektrisch of niet, dat er voor iedereen de juiste te vinden is. “Goed advies is het allerbelangrijkste. Dan gaat het om wie u bent en waar u de fiets voor gebruiken wilt, maar ook over de juiste framemaat en welke accessoires belangrijk zijn. Een fiets is maatwerk,” vertelt Remco Kreeftmeijer van Dekker Tweewielers Andijk.

Nieuw en inruil
Er is bij Dekker Tweewielers volop keus uit nieuwe modellen en ook is er voldoende te kiezen uit tweedehands/ingeruilde fietsen die nog prima een ronde mee kunnen. “We hebben regelmatig leuke acties zoals nu met de Pegasus Sienna E7f. Van € 2649,- is deze nu in de actie voor € 2199,- en ruilt u uw oude fiets in, dan komt de prijs zelfs op € 1999,-. Kom gewoon eens kijken of rij even een rondje.

Onderhoud en garantie
Service staat hoog in het vaandel bij Dekker Tweewielers. “Naast de wettelijke garanties en onze dagelijkse service bieden wij onderhoud aan. Dat vergeten mensen soms, maar is heel belangrijk om zo lang mogelijk plezier te hebben van de fiets. Bij aanschaf van een nieuwe fiets is de eerste beurt na 3 maanden gratis en de tweede beurt geven wij 50% korting. Een tevreden klant is voor ons heel belangrijk!”

Gezond en leuk
“Naast een zeer aantrekkelijk kostenplaatje, is fietsen bovenal leuk. Dat het daarnaast ook nog eens gezond is om lekker te bewegen en de fiets u de vrijheid geeft van deur tot deur te komen en (bijna) nooit parkeerproblemen te ervaren, maakt de fiets populair bij jong en oud. Nederland fietsland toch?”

Waar fietst u heen?
Al jaren fietst u op dezelfde fiets, dan vindt u de keus voor een nieuw model misschien best lastig. “Het grote voordeel van Dekker Tweewielers, is de laagdrempeligheid. U loopt gewoon even binnen, u kijkt rond, u stelt uw vragen. Samen kijken we wat u zou voegen en u maakt even een proefrit.”

Het mooie weer komt er aan en dan ziet u vanaf de fiets toch weer andere dingen dan vanuit de auto. Gewoon doen!
U bent van harte welkom, ook in onze winkels in Enkhuizen en Hoogkarspel.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen