donderdag 18 juli 2024
spot_img

Dijkpop en selecties Sporting Andijk helpen elkaar

Zowel de dames 1 van de handbal, als het vernieuwd heren 1 elftal van de voetbal worden dit seizoen door Stichting Dijkpop in het nieuw gestoken.
De heren 1 van de voetbal zijn voorzien van hagelnieuwe trainingspakken. De dames 1 van de handbal hebben ook nieuwe trainingspakken gesponsord gekregen. Daarnaast hebben de dames ook nieuwe tassen gekregen.

Unieke samenwerking
De samenwerking met Dijkpop is op een unieke wijze tot stand gekomen. Door schaarste en een toenemende prijs van alle productiematerialen om Dijkpop mogelijk te maken heeft de organisatie gezocht naar oplossingen om deze kosten te drukken en te kijken naar alternatieve oplossingen. Zo werden de twintig kleedunits niet meer extern gehuurd en gebruikt het festival nu de kleedkamers bij Sporting Andijk. Naast een mooie besparing door niet meer te huren, bespaart Dijkpop ook op tien retour transporten van deze units. Ook de groei van bezoekers zorgt ervoor dat Dijkpop de backstage niet meer kwijt kan op de ijsbaan en zijn ze uitgeweken naar het terrein van Sporting Andijk.

Ludieke actie
Om iets terug te doen, komt de organisatie ieder jaar met een leuke ludieke sponsor-tegenpresentatie. Omdat zowel de heren 1 van de voetbal als de dames 1 van de handbal dit jaar een nieuwe start maken is er besloten de sponsoractie direct voor twee jaar af te spreken. Zo hebben beide teams er direct profijt van.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen