zaterdag 13 april 2024
spot_img

Dijkpop lanceert eigen bier

Bestel nu de Rock & Rolla en we komen bij je langs
Ook dit jaar geen Dijkpop Festival. De tweede keer op rij. Het is een gemis, ook voor de organisatie van het festival wat al 36 keer plaats heeft gevonden in Andijk. Maar het team van Dijkpop heeft zeker niet stil gezeten. Vaak gezoomd en nog vaker afgewogen om het wel of niet door te laten gaan. En bij het gemis van het creatieve proces zoals we dat altijd bedachten komen er andere, vindingrijke ideeën los om toch maar dat gevoel vast te blijven houden.

Eigen recept
Eén van die ideeën hebben we vol trots ten uitvoer weten te brengen en het resultaat is er dan ook naar. We vonden het een tof idee om een eigen bier te brouwen. Een bier in de stijl van het Rock & Rolla Podium. Met dezelfde uitstraling en een bijpassende smaak.
Een eigen recept in samenwerking met brouwer Poesiat & Kater uit Amsterdam. Deze brouwer heeft in het verleden op het Dijkpop Festival gestaan in de Biertuin met speciaalbier en de band met deze brouwers is altijd warm gebleven. Een goeie bodem om een prachtig, doordrinkbaar en ijskoud festivalbier te brouwen.

Belgische gist
Het bier heet de ‘Rock & Rolla’ en is een blond bier in de Enkel stijl. Licht en goudgeel van kleur met een laag alcoholgehalte (4.8%).
De karakteristieke Belgische gist zorgt voor een volle smaak. De lichtzoete moutigheid wordt opgefrist met kruidige en bloemige tonen. De hoppen verfijnen de smaak met een zomers aroma van fruitige citrus. Een festivalsfeer verhogend en stoer en fris en fruitig bier drink je met veel plezier!

Verschillende tickets
Het bier loopt bij deze woorden natuurlijk al de mond in. Nou, dat kan geregeld worden. In de ticketshop van het Dijkpop Festival vind je twee verschillende tickets. Eén ticket voor een sixblikpack van de Rock & Rolla. Het andere ticket is voor een tray van 24 Rock & Rolla blikken. Als je besteld hebt en je woont in de regio dan komt het Dijkpop Team het bier in het weekend van het Dijkpop Festival (3/4 juli) bij je langsbrengen.

Na dat weekend is de Rock & Rolla te verkrijgen bij Slijterij Vidra in Wervershoof en bij Hèt Café van Wervershoof.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen