vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Dijkpop maakt eerste namen bekend: Lil’ Kleine, Mesto en The Shavers

Klik hier voor de trailer Dijkpop 2020

Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop voor de 37e editie van het Dijkpop Festival.
Traditioneel werden als eerste Blinddate tickets aangeboden voor de trouwe Dijkpop bezoekers. Een ticket dat jaarlijks beschikbaar is voordat de line-up bekend is (en met een knipoog naar de startdatum voorafgaand aan Valentijnsdag). De actie slaat inmiddels zo goed aan dat binnen een kwartier de eerste 3000 kaarten verkocht waren. Een absoluut record!
Inmiddels zijn er ruim 5000 kaarten verkocht voor Dijkpop en maken we vandaag de eerste namen bekend.

De verklaring voor dit succes zit hem in de totaalbeleving van Dijkpop en het enorme reünie gevoel. De afgelopen jaren heeft Dijkpop een totaal aanbod aan genres muziek en theater voor alle leeftijden. Daarnaast kunnen we zien dat het publiek echt uit de regio West Friesland komt. Dat is de kracht van Dijkpop.
Wanneer Dijkpop is uitverkocht zullen we de kaartverkoop van de Avond van Andijk starten. Dan zullen we ook de eerste namen voor dat feest bekend maken.

Super trots zijn we op de line-up. Veel acts die we voor ogen hadden komen dit jaar ook echt naar Andijk. Dijkpop vaart daarin zijn eigen koers en zoekt naar bands die thuis horen op het podium van één van de 5 stages. In variatie, energie en kwaliteit wordt 2020 echt een topjaar. Ook de totaalbeleving met theater gaat heel tof worden.

Lil’ Kleine is het alter-ego van Jorik Scholten (1994) en ras-Amsterdammer. Hij scoorde een enorme hit met ‘Drank en Drugs’ en kreeg hier een dubbel platina plaat voor. Na talloze successen, hiphop- en popprijzen en optredens op de grootste festivals, is Lil’ Kleine uitgegroeid tot de nummer 1 rapper van Nederland en die mag dus zeker dit jaar niet ontbreken op Dijkpop.

Mesto is net begonnen aan zijn DJ-carrière maar heeft al enorme skills ontwikkeld. Hij begon op 11-jarige leeftijd met drummen en ontdekte al snel dat hij ervan houdt om zijn eigen muziek te maken. Inmiddels tourt dit jonge talent al over de hele wereld en heeft hij op de grootste festivals gestaan.

De Belgische band Bazart staat al zo lang op het wensenlijst van Dijkpop en dit jaar komen ze dan ook echt. Als heuse popsterren naar Vlaamse maatstaven doen zij met hun Nederlandstalige kleinkunst teksten en sfeervolle indie-synthipop menig gevoelig hart harder kloppen op 4 juli.

In 2017 stond MY BABY ook al op de bühne van Dijkpop. Deze hypnotiserende trip naar andere, zeg maar gerust hogere sferen smaakte naar meer en daarom komt één van de beste bands van Nederland dit jaar terug!

Er is geen betere manier om een publiek in beweging te krijgen dan de blazers van Amsterdams nieuwste brassband; Valvetronic Brassband.

De meeste bijzonder band van Nederland komt nog 1x speciaal voor Dijkpop naar West Friesland. Trots zijn we op de komst van The Shavers.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen