maandag 22 juli 2024
spot_img

Dion Bouhuis verlaat Dorpshuis

Dion Bouhuis is nog tot 1 december beheerder van het Dorpshuis. Dion Bouhuis, het gezicht van Dorpshuis Centrum, gaat zijn baan als beheerder van het Dorpshuis verruilen voor een nieuwe uitdaging als partymanager bij Artis in Amsterdam. Met veel enthousiasme heeft Dion de afgelopen jaren zich ingezet voor het dorpshuis, maar nu is het tijd voor een volgende stap. “Ik ben heel blij met de kans die het bestuur van Dorpshuis Centrum mij heeft gegeven om na mijn opleiding hier in Andijk aan de slag te gaan. Als beheerder heb ik heel veel geleerd en heb ik veel vrijheid gekregen. Ik heb dan ook met heel veel plezier bij het Dorpshuis gewerkt, maar ben nu toe aan iets anders.”

Dion zal nog tot 1 december 2018 actief blijven bij het Dorpshuis. De betrokken verenigingen en de ‘vrienden’ van het Dorpshuis zijn inmiddels geïnformeerd over het vertrek van Dion en het bestuur is al op zoek naar een nieuwe beheerder. “Alles gaat gewoon door,” aldus Heleen Keur, voorzitter van het bestuur. “We hebben een goed team dat altijd klaar staat en als bestuur zorgen we voor een geruisloze overgang, zodat onze gasten de service en gezelligheid krijgen zoals ze dat gewend zijn. Natuurlijk gaan ook alle geboekte feesten en partijen gewoon door.”
Zie de advertentie elders in de Andijker voor meer informatie over de ontstane vacature. Het bestuur hoopt dat er veel enthousiaste reacties binnen komen, want het eigen beheer hebben over een goed lopend dorpshuis, wordt als een kans en een uitdaging gezien.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen