vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Directe toegankelijke fysiotherapie. Ook voor uw sportbeleving en tapen

Bij Fysio WFO hebben we elke maand een vakinhoudelijk overleg om onze kennis op peil te houden. Met de start van alle sporten na deze prachtige zomer was het een goed idee om onze kennis van TAPEN weer op te frissen. Het gaat dan over ‘medical taping’ en dat is bij u wellicht bekend doordat veel sporters gebruik maken van deze tape met de mooie verschillende kleuren. Deze kleuren spelen echter geen rol in de mate van herstel.

De tape die nat kan worden zonder dat die van je huid afgaat wordt veel gebruikt bij spier- en peesklachten maar ook bij lymfeoedeem. Als de tape goed is aangebracht kan het zorgen voor pijnvermindering en een vergroting van je bewegingsvrijheid. Ondanks kleine blessures zou je dus gewoon door kunnen trainen.

Naast de behandeling van sportklachten zijn we ook gespecialiseerd in veel andere aandoeningen van het bewegingsapparaat, denk bijvoorbeeld aan schouderklachten, nekklachten, heup- en knieklachten, pols- en handklachten. Wij behandelen ook aan huis.

Ook kunt u bij ons terecht voor de Fysiosport; lekker bewegen, ieder op zijn eigen niveau met veel persoonlijke aandacht onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten. Laat u voorlichten over de mogelijkheden!

Als u zich wilt laten informeren dan bent u van harte welkom om met uw vragen bij ons binnen te lopen. Ook telefonisch beantwoorden wij al uw vragen. Er is geen verwijzing nodig.

Fysio-wfo,
Europasingel 118, 1693 GV Wervershoof 0228-582270
Keizerskroon 1, 1619 XK Andijk 0228-592717

www.fysio-wfo.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen