zondag 26 mei 2024
spot_img

Dirigent Nick Hoogland 12,5 jaar voor Excelsior

1 maart was een heuglijke dag voor Muziekvereniging Excelsior. Dirigent Nick Hoogland jubileerde en staat 12,5 jaar aan de leiding van dit mooie orkest. Tijdens de afgelopen repetitie werd Nick daarvoor in het zonnetje gezet.

Nick Hoogland startte zijn carrière als dirigent bij Excelsior en hij en de muzikanten kunnen geen genoeg krijgen van de samenwerking.
Nick heeft zelf gezorgd voor een sterke band met Andijk en Excelsior door een legendarisch huwelijksaanzoek tijdens het Kerstconcert van 2014 aan Britte Ootes, die van kinds af aan bugel speelt in het orkest.
Onder leiding van Nick werden vele succesvolle concerten gegeven. Sporthal De Klamp is diverse malen als concertzaal ingericht. Tijdens het concert rond het 125 jarig bestaan van Excelsior in 2018 werd het orkest bijgestaan door Leona Philippo.
Steeds is dirigent Nick Hoogland de inspirator voor nieuwe ideeën en tijdens concerten is hij altijd degene die op humoristische wijze toelichting geeft op het programma en de te spelen werken. Het bezoek aan een concert van Excelsior is daarmee gegarandeerd een leuke avond uit.
Het bestuur en de leden van het orkest hopen dat de samenwerking met Nick nog vele jaren zal voortduren.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen