woensdag 24 april 2024
spot_img

Doe mee aan “Night of the music” 25 en 26 september

Wil je meedoen aan dit unieke concert
Heb je altijd al eens willen
zingen, maar was de stap net te groot?
Doe nu mee aan dit project!

Muziekvereniging Excelsior en Musical popkoor Broadway brengen op 25 en 26 september de “Night of the music” in sporthal de Klamp in Andijk. De leden van Excelsior uit de regio Andijk en de zangers en zangeressen van Broadway uit Hoorn en ver daarbuiten, zetten samen op een unieke wijze de regio West-Friesland muzikaal op de kaart: “Muziek Verbindt”.

In dit muzikale project worden een aantal unieke arrangementen gebracht die speciaal voor deze avond zijn bewerkt door de dirigenten Nick Hoogland en Patrice van Opstal. Daarnaast brengen beide verenigingen vanzelfsprekend een aantal stukken uit ieders eigen brede repertoire variërend van klassiek tot pop en van musical- tot filmmuziek. Een hoogtepunt is zeker de gezamenlijke medley uit ‘Soldaat van Oranje’ en de muziek uit ‘Saving Private Ryan’, waarmee ook 75 jaar Bevrijding een plekje krijgt in dit muzikale spektakel.

Voor dit unieke concert is bij Musical Popkoor Broadway nog plaats voor jou! Of je nu nieuwsgierig bent of reeds kunt zingen – je bent welkom op donderdag 19 Maart in de Grote Beer (wijkcentrum Grote Waal te Hoorn). Vanaf dat moment haak je aan bij dit unieke project en krijg je de unieke kans om te ervaren hoe leuk, gezellig en ontspannend zingen kan zijn! We willen vooral ook mannen over de streep trekken; een speciale “zangworkshop voor mannen” zal dan ook worden georganiseerd.

Broadway geeft voor dit project toegang tot de onlineoefenmogelijkheden via tablet of smartphone; daarnaast voorziet zij ieder die mee gaat doen van een ‘buddy’, een doorgewinterd koorlid die helpt waar nodig. Daarnaast geniet je van onze befaamde solistenavond op 24 april, en ervaar je alvast de sfeer van een optreden op de stadsfeesten van 15 juni. Geef je op – stuur nu een mail naar info@broadwayhoorn.nl.
We zien je graag op 19 maart
www.broadwayhoorn.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen