zondag 23 juni 2024
spot_img

Doe mee met Expeditie Robinson!

Ga jij de uitdaging aan om met een team de expeditie te winnen? Overleef het mijnenveld, kraak de codes, zet de puzzelstukken op de juiste plek en werk samen om de opdrachten te voltooien. In de herfstvakantie kun jij laten zien dat je een echte Robinson bent!

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Team Sportservice West-Friesland de tweede editie van dit evenement. Op maandag 12 oktober kun je meedoen in Wervershoof, op woensdag 14 oktober in Nibbixwoud en/of op donderdag 15 oktober in Hoogkarspel. Kinderen uit de groepen 3 t/m 5 kunnen deelnemen van 09:30 tot 11:15 uur en kinderen uit groepen 6 t/m 8 van 12:30 tot 14:15 uur.

Jeugdfonds Sport&Cultuur
Meedoen kost slechts € 4,- en de volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met een kleinere beurs toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen=meer kansen!

Aanmelden en deelname
Aanmelden kan vanaf 23 september tot 7 oktober via jouw.teamsportservice.nl/west-friesland Klik op de button: Expeditie Robinson en kies vervolgens Expeditie Wervershoof, Expeditie Nibbixwoud en/of Expeditie Hoogkarspel. Wil je met een vriendje of vriendinnetje in de groep? Dan kun je dit aangeven bij opmerkingen. VOL = VOL dus wees er snel bij.

Corona
Team Sportservice organiseert haar activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij deze activiteit geldt dat ouders en/of begeleiders niet mee naar binnen kunnen. Afscheid nemen mag bij de ingang van de sporthal en kinderen gaan zelfstandig naar binnen.

Informatie
Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, telefoonnummer: 0229-28 77 00 of mail naar Meriam Groot, mgroot@teamsportservice.nl.

Meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur vind je op www.jeugdfondssportencultuur.nl of mail je vraag naar Sabine van Lochem, svanlochem@teamsportservice.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen