zaterdag 13 april 2024
spot_img

Dorcas Winkel Andijk houdt informatieavond voor nieuwe vrijwilligers

Dorcas Winkel Andijk gaat dit najaar verhuizen naar een gloednieuw pand aan de overkant van de huidige winkel. “Binnenkort krijgen we de sleutel en kunnen we beginnen met de inrichting”, vertelt Greet Mizrahi-van der Stal enthousiast. “Om deze winkel een goede en frisse start te geven, zijn we op zoek naar bestuursleden en extra vrijwilligers”, vervolgt zij.

De winkel is op zoek naar een compleet bestuur, namelijk een voorzitter, penningmeester, tweede penningmeester, secretaris en algemeen bestuurslid. Daarnaast zijn extra vrijwilligers voor de winkelwerkzaamheden. De winkel wordt namelijk een stuk groter en de openingstijden worden verruimd.
Lijkt het jou leuk om lid te worden van dit gezellige team van vrijwilligers? Wij organiseren een informatieavond op dinsdagavond 25 augustus a.s. Inloop 19.00 uur, start 19.30 uur. We zijn uiterlijk 21.00 uur klaar. Het zal plaatsvinden in het nieuwe winkelpand, Bedrijvenweg 6 in Andijk. Graag vooraf aanmelden via dorcaswinkelandijk@dorcas.nl. Heb je interesse, maar kan je deze avond niet komen? Stuur dan ook even een e-mail. Voor verdere informatie mag je Greet zelf bellen: 06-14 99 55 94. “We hopen op een grote opkomst!”, aldus Greet.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen