vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Dorcas Winkel Andijk opent deuren na grote verbouwing

Op zaterdag 5 augustus opent de totaal vernieuwde Dorcas Winkel Andijk aan de Bedrijvenweg 3 haar deuren. In de maand juli hebben veel vrijwilligers hard gewerkt aan een grote verbouwing. In totaal is de oppervlakte van de winkel verdubbeld. Vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur kunt u de nieuwe winkel, waarin extra veel ruimte is voor kleding en schoenen, komen bewonderen.

‘We merkten het afgelopen jaar dat we eigenlijk uit ons jasje groeide. Er was meer vraag dan wat wij konden aanbieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om de winkel uit te breiden. In het nieuwe gedeelte is veel ruimte voor kleding, schoenen en accessoires. Alles natuurlijk van goede kwaliteit en voor leuke prijzen’, vertelt Greet Mizrahi, coördinator van de Dorcas Winkel Andijk.

In de Dorcas Winkel Andijk worden naast kleding en schoenen ook veel andere tweedehands artikelen verkocht. Zo is er een eigentijdse geschilderde meubelafdeling met kastjes, tafeltjes en eethoeken, een goed gesorteerde boekenhoek, spulletjes uit grootmoeders tijd, elektra en speelgoed. Daarnaast zijn in de winkel veel stofjes en kantjes te verkrijgen om van alles van te maken.

Ingrit Edelenbosch werkt ook bij de Dorcaswinkel maar staat niet op de groepsfoto. Foto aangeleverd

Vanaf maandag 7 augustus is de winkel weer geopend op maandag van 13.30 tot 16.00 uur en op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Over Dorcas
Dorcas Winkel Andijk is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking.
Dorcas werkt aan blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen