dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Dorpshuis Centrum sluit 2018 goed af

Het Dorpshuis Centrum in Andijk kan terug kijken op een goed 2018. Ook dit jaar is afgesloten met gezonde cijfers en mooie voornemens en nieuwe plannen voor 2019. Er waren verschillende hoogtepunten in het afgelopen jaar, maar de overdracht van het beheer in december aan Henny van Bragt, is toch wel het meest noemenswaardig.

“Het bestuur is ontzettend blij met de manier waarop alles loopt in het Dorpshuis Centrum. We hebben een vrijwillig bestuur met professionals uit verschillende vakgebieden, een goed gevulde agenda, een gebouw dat we ieder jaar verder weten te verduurzamen én een enthousiast en gastvrij team,” aldus Heleen Keur, voorzitter van het bestuur.
“En met de nieuwe beheerder hebben we niet alleen een goede kok, maar ook een ervaren manager binnen weten te halen. Daar zijn we, als zelfstandig Dorpshuis, best een beetje trots op,” vult Francine de Kroon, bestuurslid, aan.

Het Dorpshuis Centrum draait al jaren zonder enige vorm van vaste subsidie van de gemeente. Een hele uitdaging volgens de bestuursleden, maar toch is dit dorpshuis in staat om een breed scala aan activiteiten te huisvesten en jaarlijks onderhoud aan het gebouw te plegen. Het Dorpshuis Centrum vervult daarmee een belangrijke maatschappelijke rol en neemt daarmee een onmisbare plek in, in de Andijker samenleving.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen