woensdag 17 juli 2024
spot_img

Dorpshuis Centrum weer open!

Vanaf 1 juni – 12.00u aanstaande opent Dorpshuis Centrum weer de deuren! Reserveer snel een plek in het café voor die dag, of schuif gezellig aan op ons terras. Een plek op het terras hoeft niet gereserveerd te worden. Op die dag (2e Pinksterdag), staat Henny voor u in de keuken en bestaat de menukaart uit de maaltijden die hij de afgelopen weken tijdens de ‘Break de week’ voor u heeft bereid. Let op, afhalen is op 1 juni niet mogelijk. Als personeel en bestuur zijn we er klaar voor en we heten u graag weer van harte welkom! Fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en het sociale leven weer, met de nodige aanpassingen, kan opstarten.

Het Dorpshuis zal de komende tijd, na 1 juni,  iedere woensdag en vrijdag open zijn. Op die dagen is het mogelijk om bij ons te genieten van een overheerlijke lunch. Natuurlijk moet u wel vantevoren reserveren, zodat we ons kunnen blijven houden aan de maatregelen van het RIVM. Bij mooi weer, zal die dagen ook ons uitgebreide en gezellige terras geopend zijn. Op het terras kan spontaan worden aangeschoven, zonder te reserveren. Daarnaast zal Henny iedere woensdag een afhaalmenu aan blijven bieden voor een aantrekkelijke prijs. Voor een kleine meerprijs kunt u de ‘Break de week’ maaltijd ook weer in het Dorpshuis zelf nuttigen. Geef duidelijk aan bij uw reservering of u komt afhalen of dat u komt dineren. Het Dorpshuis biedt, op alle dagen van de week, volop mogelijkheden om bijeen te komen volgens de geldende maatregelen. We hebben ruime zalen waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. Dus, mocht u veilig en verantwoord willen vergaderen, met voldoende afstand en goed verzorgd, belt u dan met de beheerder: 06 12 58 12 55. Wij staan graag voor u klaar. De afgelopen weken hebben we veel steun gekregen van dorpsgenoten. Daar zijn we heel blij mee en dat geeft veel moed en vertrouwen voor de toekomst.

Het Dorpshuis wil heel graag de belangrijke maatschappelijke rol in dit deel van Andijk blijven vervullen. Draagt u het Dorpshuis een warm hart toe en wilt u, naast gebruik te maken van ons aanbod, ons ook op een andere manier steunen?? WORD DAN VRIEND VAN HET DORPSHUIS! Uw jaarlijkse bijdrage, van minimaal € 50,- is van harte welkom!! Stuur een mail naar gezellig@dorpshuiscentrum.nl en meld u aan. U kunt natuurlijk ook een eenmalige, willekeurige bijdrage storten op rekeningnummer: NL12RABO 0302400443 ovv ‘steun Dorpshuis’. Uw steun kunnen we goed gebruiken en wordt zeer gewaardeerd! Graag tot ziens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen