dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Dorpsraad Andijk zoekt nieuwe leden voor VVN afdeling Andijk

De Dorpsraad Andijk is op zoek naar nieuwe leden voor de Afdeling Andijk van Veilig Verkeer Nederland. Nadat in het najaar van 2018 de dorpsraad een stroom van klachten ontving aangaande hardrijders binnen de bebouwde kom en zelf snelheidsmetingen verrichtte en een informatiebijeenkomst organiseerde is de volgende stap weer een actieve afdeling van VVN op te zetten.

“In samenspraak met het hoofdkantoor van VVN Nederland gaan we proberen weer een actieve afdeling op te zetten in Andijk want op de een of andere manier willen we met zijn allen veilig verkeer bevorderen maar dat gaat helaas niet vanzelf,” aldus Gerrit van Keulen voorzitter van de dorpsraad. “Een afdeling met actieve leden kan hier uitstekend werk doen door onder andere bewustwording te creëren onder de weggebruikers en andere acties organiseren bij verkeersonveilige situaties.”

Met VVN Nederland is afgesproken dat de dorpsraad hierin het voortouw neemt maar uiteindelijk moet het een zelfstandige afdeling worden die dit werk gaat doen. Daarbij kan me rekenen op steun en expertise vanuit VVN Nederland plus al het materiaal wat men nodig heeft.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de dorpsraad door een mailtje te sturen naar dorpsraadandijk@gmail.com. In februari krijgt men dan een uitnodiging voor een gesprek en nadere informatie.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen