Eva, Noëlle en Femke, nu samen bij SEW. Foto aangeleverd

Vorig jaar was het alleen Noëlle Kistemaker, die met Westfriesland SEW Europa introk voor de Europacup. Dit jaar zijn het gewoon drie Andijkers die naar Lund (Zweden) afreizen, om een Europacup wedstrijd te spelen.

Terug bij SEW
Eva Jansma is weer terug op haar oude honk, na twee jaar VOC Amsterdam. Zij werd in juni gevraagd door de nieuwe trainer van Westfriesland SEW om weer bij SEW te komen spelen. Haar antwoord was een volmondig Ja. Dus speelt ze haar thuis wedstrijden weer in de Bloesem in Wognum.

Talent bij SEW
Femke heeft door haar inzet en fanatisme -elke training en wedstrijd weer- haar plekje weten te veroveren in dames 1 van SEW. Noëlle is al een paar jaar vaste kracht bij dames 1 van SEW, met haar linker arm is zij voor veel tegenstanders een plaag.

Live(stream)
De meiden mogen op 8 oktober om 14.00 uur gaan strijden. Wellicht is er een livestream, dan kunt u de wedstrijd op uw eigen tv volgen. Houd hiervoor de website van Westfriesland SEW ds 1 in de gaten. Mocht u de meiden willen aanmoedigen op hun avontuur door Europa, ze spelen de return op zaterdag 15 oktober in de Bloesem spelen. Deze wedstrijd is om 19.00 uur, ook hiervoor kunt u de website in de gaten houden.

Sponsoren bedankt
De droom van de meiden wordt mede mogelijk gemaakt door hun persoonlijke sponsoren. Voor Femke: De Jong Lelies, v.d. Gruiter Zeilmakerij, Verhoef Lasbedrijf en Welnesscentrum de Dars. Voor Eva: IT Solutions, De Jong Lelies en Welnesscentrum de Dars. Voor Noëlle: Zwaan transport Wognum, Profijtauto, PopVriend Seeds/KWS en Kistemaker transport.