maandag 24 juni 2024
spot_img

Driebanden finale 2e klasse in eetcafe Sels

Voor ons als biljartvereniging de Hoop is er de laatste jaren veel gebeurd. Door de bekende vervelende omstandigheden kon er niet veel biljart worden en we zagen ook nog bijna ons clubhuis – café ‘t Ankertje- verdwijnen. Gelukkig zijn er een aantal dorpsgenoten opgestaan die onze lokaliteit hebben gered en onder de nieuwe naam Eetcafé Sels draait alles voorlopig prima. Daarom is het ook weer mooi om hier sinds een aantal jaren weer eens een ouderwetse driebanden finale te mogen organiseren. Het betreft de finale 2e klasse en wordt gespeeld op 28, 29, 30 en 31 oktober.

Vanuit een behoorlijk aantal poules in de voorrondes hebben zich de beste 8 spelers geplaatst en is het een mooi gevarieerd deelnemersveld geworden. Wat te denken van Sabine Bakker, een paar jaar geleden nog meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen. Ze zal hier moeten strijden tegen 7 mannen die staan te popelen om hun kunsten op het laken te laten zien.

Voor ons als club is het fantastisch dat clublid Harry Meester zich heeft weten te plaatsen. Hij staat niet voor het eerst in een finale maar speelt nu dus een echte thuiswedstrijd. We hopen dat hij de vorm nog heeft en kan pieken in deze finale. Het volledige deelnemersveld:
Sabine Bakker
Simon Oud
Pieter de Haan
Steward Campbell
Anton Haakman
Bert Spoelstra
Harry Meester
Roel van Hijum

De aanvangstijden zijn: donderdag en vrijdag avond om 19.00 uur. Zaterdag en zondag om 13.00 uur. Locatie eetcafé Sels aan de Dijkweg 338 in Andijk.

Namens het bestuur van de Hoop wensen wij de deelnemers heel veel succes en u als kijker heel veel plezier.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen