woensdag 22 mei 2024
spot_img

Driebanden finale 2e klasse klein in eetcafe Sels

Evenals vorig jaar organiseert Biljartvereniging de Hoop ook dit jaar weer de driebanden finale 2e klasse klein. Dit vindt plaats op 3, 4, 5 en 6 november in ons vertrouwde eetcafe Sels aan de Dijkweg in Andijk.

Vanuit maar liefst 11 poules hebben de 8 beste spelers zich weten te plaatsen voor deze finale. Het zijn stuk voor stuk spelers die hun mannetje staan op en rond het groene laken. Vanuit onze club heeft Rene Roozendaal zich fraai weten te plaatsen dus de lokale deelname is weer geregeld. Rene is na een pauze van 3 jaar weer gaan driebanden en maakt zich – na zijn deelname aan het NK voor teams afgelopen seizoen – nu op voor zijn volgende persoonlijke kampioenschap. Dan vindt er ook nog een clash plaats in de familie Weel. Neef John neemt het op tegen zijn oom Gerard dus dat wordt zeker een verhitte maar hopelijk sportieve strijd.

Het volledige deelnemersveld:
Erwin Boots, Gerard Weel, John Weel, Nico van Diepen, Rene Roozendaal, Piet Blauw, Kees Bakker, Nico Roet.

De aanvangstijden zijn: Donderdag en vrijdag avond vanaf 19.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur. Op de zaterdag wordt er ook s ’avonds nog gestreden. Locatie eetcafe Sels aan de Dijkweg 338 in Andijk. Namens het bestuur van de Hoop wensen wij de deelnemers heel veel succes en U als kijker/liefhebber weer heel veel plezier.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen