woensdag 17 juli 2024
spot_img

Drogist ‘De Hoek’ opent deuren op 1 april

Monique en Chris hebben –zoals bij velen van u wel bekend- de brillenzaak ‘Briljant’ op de Hoek in Wervershoof. De rest van het pand was tot voor kort in gebruik als woonhuis. Opeens was daar een vraag van alweer een klant. “Of we naast oogdruppels toevallig ook vitamines verkochten, of paracetamol?”

“Sinds we in het dorp geen drogisterij meer hebben kwamen deze vragen steeds vaker,” vertelt Monique. “We bedachten dat we wel een drogist konden beginnen. Misschien in een hoekje van de winkel? Of toch iets groters? We zijn plannen gaan maken en hebben alle voorbereidingen getroffen. Zo moest ik opnieuw de schoolboeken in en de benodigde diploma’s halen. Nu zijn we klaar voor een nieuwe uitdaging!”

Monique en Nina
De drogisterij is gevestigd in de oude woonkamer en keuken van Chris en Monique, die nu volledig naar boven verhuisd zijn. In de drogist wordt u geholpen door Nina Kragting of door Monique. “Samen zullen wij de nieuwe winkel bemannen. U vindt hier alles wat u in een drogisterij mag verwachten. Ook ligt er een schriftje klaar waarin u artikelen kunt opschrijven die u graag in het assortiment terug zou zien. Wij staan uiteraard voor u klaar bij vragen.”

Mooi van Leekerweide
Naast drogisterijartikelen is er ook ruimte voor cadeauartikelen. “We hebben een heleboel unieke cadeautjes staan die gemaakt zijn door de cliënten van Leekerweide en verkregen zijn bij ‘de Kolk’ in Hoogkarspel. Mooie schalen en ander aardewerk, lieve cadeautjes en bijzondere werkstukken. Natuurlijk worden er steeds nieuwe items neer gezet, dus loop vooral eens binnen en laat u verrassen. Of verras iemand anders met iets unieks!”

Opkikkertjes en geluksflesjes
Nog meer leuks! Er zijn namelijk hele bijzondere bakmixen te koop om iemand mee te verrassen. “Bakmixen met leuke teksten zoals ‘Het zit wel gebakken met jou!’ Daarnaast hebben we ook geluksflesjes en badzout met een bijzondere boodschap. We hebben kleine glazen flesjes in de vorm van een hart, gevuld met lieve woordjes of een ster vol lichtpuntjes.” Monique lacht: “Het is niet mogelijk alles op te noemen. Daarbij komen er steeds nieuwe dingen bij en zullen we proberen verrassend te blijven. Ik nodig iedereen uit gewoon maar even met regelmaat binnen te lopen.”

Samen lukt het
Voor de duidelijkheid: De brillenzaak ‘Briljant’ blijft gewoon bestaan. Chris blijft daar samen met het huidige personeel gewoon zijn werk doen en ook Monique zult u hier nog regelmatig aantreffen. De deur ernaast start een volledig nieuwe drogist, waar Nina en Monique zullen worden bijgestaan door de rest van het team. “Want uiteindelijk doen we het met elkaar samen en zullen we elkaar helpen daar waar het kan! Twee winkels, met één groot gezellig team!”

Serieus geen grap
Drogist ‘De Hoek’ opent op 1 april de deuren. U vindt hier allerhande artikelen die u bij een drogist verwacht én diverse leuke cadeauartikelen. Gewoon een kwestie van eens binnen lopen! Drogist De Hoek vindt u op de Hoek 1 in Wervershoof, direct naast Briljant. Openingstijden ma-vrij 9-18 uur, zaterdag 9-17 uur en zondag en maandags gesloten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen