donderdag 18 juli 2024
spot_img

Dutch Lily Days groot succes!

Afgelopen week openden dertien leliebollenexporteurs / lelieveredelaars hun deuren voor het internationale lelievak. Vakgenoten over de hele wereld kwamen een kijkje nemen in verschillende kassen en waren dit jaar zeer enthousiast omdat er nu lelies werden getoond die pollen free zijn. Een grote ontwikkeling in de leliewereld.

Het is een unieke ontmoetingsplaats voor veredelingsbedrijven, telers en handelsbedrijven. Ik mocht een kijkje nemen in de kas en tentoonstelling van De Jong Lelies op Andijk, het zag er zeer professioneel en indrukwekkend uit. Even een rondleiding van mijn eigen man die daar met trots werkzaam is en de lelies dus ook met trots toonde. Vele nieuwe soorten mogen bewonderen! Bij De Jong Lelies wordt er zeer intensief samengewerkt door vakkennis, inzet, inzicht en inhoud samen te laten komen. Ze hebben een zeer groot assortiment in de kas staan, wat zorgde voor een prachtige lelieshow. 

Met  grote dank aan Frans van der Blonk en Henry, zij maakte het mogelijk dat er een indrukwekkende show werd neergezet en gepresenteerd werd aan vakgenoten waar lelies en oude (retro) tractoren samen kwamen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen