woensdag 24 april 2024
spot_img

€ 3.751,03. voor KWF Kankerbestrijding. Het was een mooie collecteweek.

Tijdens de KWF-collecteweek is door vrijwilligers in ons dorp maar liefst € 3.751,03. euro opgebracht waarvan € 466.50 door het scannen via de QR-code of WhatsApp. Een record opbrengst voor ons dorp. Dankzij deze giften kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker.

Gemotiveerde vrijwilligers
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. Dat motiveert vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan. KWF is iedereen heel dankbaar voor hun giften en de collectanten voor hun inzet!

Persoonlijke QR
Nieuw dit jaar was dat collectanten op de collectebus een persoonlijke QR-code konden plaatsen, waarmee ze online konden inzien hoeveel ze aan digitale giften hadden opgehaald.

De opbrengst van de winkelbusjes was dit jaar € 105.49. KWF wil de winkeliers hartelijk bedanken voor hun medewerking. De winkelbusjes staan bij de kassa van Cultura, Danny’s Garden, Drogist Vroegop, Kapsalon ’t Buurtje, Mariska’s Corner, Restaurant Dijkhuis, Snackbar ’t Skaffie. En nu ook bij Bakker Koning.

Heeft u belangstelling om de afdeling Andijk te willen helpen, we zoeken collectanten voor volgend jaar. U kunt zich aanmelden bij Ank Goudsblom. E-mailadres ank.goudsblom@gmail.com.

Collectant gemist?
Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen