dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Een aangename kennismaking met sportmix

Met de JeugdSportPas kun je kennismaken met diverse sporten, die je misschien nog nooit hebt beoefend en die je wel leuk lijken. Je kan zo zonder lid te worden van een vereniging met heel veel sporten kennismaken. In 4 lessen van 1 uur krijg je bij de vereniging alles aangeleerd van de sport waarvoor je je hebt ingeschreven. Vind je na de 4 kennismakingslessen de sport echt leuk, dan kun je lid worden van een sportvereniging, maar dit is niet verplicht.

In Andijk zijn er verschillende kinderen die langs deze sympathieke manier kennis maken met SportMix in sporthal de Krimper. In de 1e les gingen de kinderen freerunnen en konden ze voor 100% hun energie kwijt. In de 2e les stond het jumpen centraal. Verschillende type jumps werden enthousiast uitgevoerd. Kijk ook op ons youtube kanaal Gymvvw voor alle blijde gezichtjes. Voor zowel onze gymvereniging als de kinderen een aangename kennismaking met dank aan de JeugdSportPas. Ik ben benieuwd naar les 3 en les 4…

Tip: 26 maart vinden de onderlinge wedstrijden weer plaats in de Dars. Op http://gymvvw.nl/leden-info/onderlinge-wedstrijd/ is het programma gepubliceerd.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen