maandag 22 april 2024
spot_img

Een blijk van aandacht

Het idee van team Wijkverpleging Andijk van Omring was, om bij haar cliënten een bosje tulpen te brengen op vrijdag 23 april jl. “Want het is een moeilijke tijd waarin de cliënten zich bevinden in deze Corona pandemie.”
Eenzaamheid, weinig bezoek, geen uitjes of activiteiten, de cliënten zijn gebonden aan hun huis. Al komt het moment dat er meer mag en kan steeds dichterbij, toch duurt het nog lang.


Het team van de Omring met de tulpen.

Vaccinatie
“Iedereen kent wel een iemand die positief getest is op het corona virus. Steeds blijft het team alert op de eerste verschijnselen van Corona bij binnenkomst bij een cliënt. Een steeds groter deel van de cliënten raakt gevaccineerd en dat zorg ervoor dat de angst om Corona te krijgen wel iets minder wordt,” merkt het team op.

Tulpen
Aankomend verzorgende IG Mariëtte de Hoog mocht aan Mw Rood- Reus de tulpen overhandigen. “Het team wil met de mooie bos tulpen laten weten, dat zij haar cliënten niet vergeet.”
Als u zorg nodig heeft, of iemand kent die hulp nodig heeft, bel dan naar Omring 088-2068910. De wijkverpleegkundige komt vrijblijvend bij u langs.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen