dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Een Hazes bepaling, heb jij er al een?

Deze bepaling staat op dit moment flink in de schijnwerpers. Het complete verhaal van Hazes, welke kant dat ook op gaat, benadrukt opnieuw wat het belang is van het zorgvuldig opstellen van een testament.

Heb jullie je testament in de laatste jaren via ons kantoor opgesteld? Dan ben je waarschijnlijk verzekerd met deze bepaling. Desondanks adviseren wij om, al in het zicht van, een relatie beëindiging ook aandacht te schenken aan het testament. Ben je gescheiden en heb je geen testament opgesteld en heb je minderjarige kinderen en zou jij overlijden, dan is jouw ex-partner degene die jouw nalatenschap afwikkelt namens de kinderen én kan de ex-partner van de vruchten uit jouw nalatenschap genieten. Een zure appel dus! Daarbij is –mede- de andere ouder van het kind, jouw ex-partner dus, de erfgenaam van het kind. Hierdoor kan jouw (resterende) erfdeel, bij overlijden van het kind, bij jouw ex-partner terecht komen.

Wil je dit niet? Kom dan voor de aanpassing van je testament of het maken van een testament ‘om een koppie of bezoek één van onze gratis lezingen:
De Maand van het Testament en het Levenstestament, op donderdag 11 mei in Lutjebroek – locatie Het Keetje, dinsdag 16 mei in Hoorn – locatie Van der Valk, dinsdag 23 mei in Venhuizen – locatie De Triangel en donderdag 25 mei in Wognum – Rabobank

Meer informatie,
vraag de gratis brochure aan via: www.mantelvoors.nl of bel: Andijk 0228-592224Benningbroek 0229-591264.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen