dinsdag 27 februari 2024
spot_img

Een jaren ‘80 feest met een sociaal hart

In De Schoof wordt binnenkort een dijk van een jaren ‘80 feest georganiseerd. Deze jaren ‘80 avond wordt voor de bezoeker een fantastisch avondje meezingen en swingen met The Very ‘80’s en Marcel’s Nederpop van Toen. Daarnaast is deze avond een benefiet voor alle clubs die De Schoof als uitvalsbasis kennen. De opbrengst van de kaartverkoop is voor de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Dé jaren ‘80 band van Nederland is toch wel ‘The Very 80’s’. Al jarenlang weten zij iedere plek waar ze spelen om te toveren tot een groot feest. De geoliede jaren 80 hitmachine komt op 25 juni naar Wervershoof voor een weergaloze show. Maar daar houdt het niet mee op.

Met zijn nieuwe show onder de naam ‘Marcel’s Nederpop Van Toen’ komt Marcel Swerissen ook naar De Schoof toe. Na een lange periode als frontman van Melrose heeft hij de afgelopen periode meerdere feesttenten met meer dan 10.000 bezoekers op z’n kop weten te spelen met zijn nieuwe show vol Hollandse klassiekers. Deze zijn aan elkaar geregen in een prachtige medley. Op de drempel van groot succes heeft De Schoof hem weten te strikken voor deze avond.

Benefiet voor stichtingen en verenigingen
Behalve dat De Schoof niet vies is van een feestje, speelt erop de achtergrond meer bij dit jaren 80 feest. Micheal Laan, voorzitter van De Schoof legt uit: “Tijdens de corona periode hebben wij het niet makkelijk gehad als stichting zijnde. Echter is onze stichting de uitvalsbasis van veel andere stichtingen en verenigingen. Deze clubs zijn er ook op achteruit gegaan. We zijn samen om tafel gaan zitten en we hebben plannen uitgedacht hoe wij op een leuke wijze hun clubkas wat kunnen spekken.”

Opbrengst kaarten voor clubs
Michiel Vlaar, zakelijk leider van De Schoof was ook betrokken bij deze totstandkoming. Hij vertelt: “Wij hebben een concept bedacht waarbij al onze vaste clubs kunnen profiteren van deze feestavond. De opbrengsten van de kaartverkoop gaat naar clubs. Hoe meer kaarten er via een club verkocht worden, des te meer kunnen zij bijschrijven op hun rekening. Het is aan de clubs zelf om zo veel mogelijk kaarten te (laten) verkopen. Mochten er mensen zijn die naar het feestje willen en liever geen keuze maken, dan is dat ook mogelijk. Die opbrengsten worden onder alle clubs verdeeld.”
“De Schoof heeft als Missie om het dorp en haar omgeving te verbinden met elkaar. Deze avond sluit wat ons betreft perfect aan daarbij. Wij hebben er al onwijs veel zin in!”

Kaartverkoop
Vanuit Wervershoof participeren Muziekvereniging St. Caecilia, EHBO St. Martinus, Oud-Wervershoof, KBO, De Kindervakantiespelen en toneelgroep Europa aan dit feest. Kaarten zijn voor €10,- te koop via www.deschoof.nl. Voor verdere inhoudelijke vragen, bel naar 0228-581878. Mailen kan naar info@deschoof.nl

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen