maandag 24 juni 2024
spot_img

Een mindervalidetrap voor Zwembad De Weid!

De Weid in Andijk wil graag een mindervalidetrap aanschaffen zodat het zwembad straks voor een nog breder publiek toegankelijk is. Vrolijk fd is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt de aanschaf van een mindervalidetrap. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal en vitaal Andijk!

Arend Vrolijk van Vrolijk fd: “Zwembad De Weid is een begrip in Andijk en omstreken en wordt vrijwel volledig door vrijwilligers gerund. Het zwembad is een ontmoetingsplek voor jong en oud en er mag geen drempel zijn om te komen zwemmen. Daarom is de mindervalidetrap cruciaal. Wij steunen de aanschaf van deze trap van harte en rekenen ook op jullie steun.”

Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook Zwembad De Weid kan uw hulp heel goed gebruiken voor de aanschaf van een mindervalidetrap. Daarom zijn donaties vanuit Andijk meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen ze samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Andijk maken we samen!

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank.

Wilt u doneren? Ga naar www.samenvoordebuurt.nl of kijk op de facebookpagina van Zwembad de Weid of Vrolijk fd!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen