maandag 20 mei 2024
spot_img

Een succesvolle ModderDag bij Berend Botje!

Vrijdag 28 juni was het landelijke ModderDag. Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland speelden op deze dag met modder. Heel veel Berend Botje locaties deden hier ook weer aan mee. Kinderopvang Berend Botje vindt spelen in de natuur belangrijk, omdat tijdens het buitenspelen de ontwikkeling van kinderen volop wordt gestimuleerd. Daarom sluiten zij zich ieder jaar met veel plezier aan bij de ModderDag.

Spelen met modder is goed voor de ontwikkeling
Tijdens ModderDag ontdekken en ervaren kinderen hoe je met modder kunt spelen. Kleding mag vies worden. Tijdens ModderDag maakt dit allemaal niet uit. Het doel van ModderDag is namelijk om kinderen positieve natuurervaringen te geven en actief bezig te zijn met en in de natuur. Zonder bang te zijn voor hier en daar een spetter modder! Dat is niet alleen heel leuk, maar vooral erg goed voor onder andere de creativiteit en de weerstand. Daarnaast stimuleert het kinderen ook om meer naar buiten te gaan.

Niet vies van een beetje modder!
Laarsjes aan en op naar buiten! Blote-voeten-modderpad, moddersoep ‘koken’ en rollen in de blubber. De wasmachine draaide een extra rondje, maar de kinderen (en de pedagogisch medewerkers) hebben enorm genoten! Op naar volgend jaar!

Meer info
Nieuwsgierig geworden naar één van onze locaties? Kom dan gerust bij ons langs om een kijkje te nemen. Ga voor meer informatie op www.berendbotje.nl of neem contact op met 088-2337000 voor een persoonlijke afspraak.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen