donderdag 18 april 2024
spot_img

Een uitdaging met de Ommetje-app

Wat voor weer het ook is, het is altijd weer om er lekker op uit te gaan. Met een warme jas aan of met zonnebrand op, kunt u altijd een ommetje doen. Zeker nu veel wandelgroepen en andere sportmogelijkheden stil liggen, is het belangrijk om actief te blijven. Daarom organiseert Team Sportservice een passend wandelalternatief voor 55+ bewoners van gemeente Medemblik namelijk een competitie met de Ommetje-app!

Ommetje-app
De Ommetje-app is een initiatief van de Hersenstichting en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Wandelen houdt uw hersenen gezond en het wordt nog leuker met deze app. Elke dag een wandeling maken is namelijk belangrijk voor uw mentale- en fysieke gezondheid. U bent productiever en krijgt energie na het lopen van een ommetje. Ook helpt het u te onthaasten en verbetert het uw creativiteit.

Ga de strijd aan tegen of samen met inwoners van gemeente Medemblik
Voor de 55+ bewoners uit gemeente Medemblik is er een wandelcompetitie aangemaakt. Ga de uitdaging aan tegen uw gemeentebewoners door dagelijks een Ommetje van minimaal 20 minuten te maken. Zo wandelt u samen, zonder dat het op dezelfde locatie hoeft te zijn. Op 20 maart luiden wij de start van het voorjaar en van de Ommetje-app in.

Winnen
Daarnaast maken wij elke week op onze Facebookpagina en onze website een winnaar van de week bekend. Wordt u een vroege vogel loper, een actieve loper, maakt u de mooiste foto of behaalt u de meeste punten, dan maakt u kans op een leuk prijsje. Vier weken lang kijken we naar alle aspecten van het ommetje. Misschien wint u wel! Ziet u uw naam voorbijkomen op de website of Facebookpagina mail ons dan zo snel mogelijk.

Geniet u ook mee?
Download vanaf 20 maart de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.
Maak een account aan, voer de unieke code in: GFHEW, voltooi uw registratie, loop een Ommetje.
Daag de andere bewoners uit om ook mee te doen.

Heeft u vragen over het initiatief of de app? Stuur een e-mail naar westfriesland@teamsportservice.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen