maandag 20 mei 2024
spot_img

Een vrolijk kinderkerstfeest!

Een geboorte is een blij gebeuren. Met kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus, de komst van het licht naar deze wereld. En dat is helemaal om blij van te zijn, súper blij! Alle reden om de geboorte van Jezus met alle kinderen op een blijde en vrolijke manier te vieren! Ook op Andijk!

Woensdag 26 december – tweede kerstdag – zijn alle kinderen welkom bij de vrolijke kerstfeestviering in de Gereformeerde Kerk, Middenweg 4. En weet je wie er ook komen? Jawel: Paula en Bongo, de buikspreekpoppen van Vrolijk Theater!

Veel kinderen kennen Paula en Bongo al van eerdere optredens in Andijk. En reken maar dat ook hun optreden in kerstsfeer weer garant staat voor open monden van verbazing en ongetwijfeld zullen er kinderen onder de kerkbank belanden van het lachen. Ook in de kerk mag dat: blij zijn en lachen. Of beter: júist in de kerk word je blij. Denken aan- en zingen van- Jezus maakt blij!

Buikspreker Jan-Marcel Vellinga brengt samen met de poppen Paula en Bongo het prachtige kerstverhaal in een programma vol spanning en humor. Iedereen is van harte welkom: natuurlijk alle kinderen, maar ook ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms… iedereen! Het kinderkerstfeest op tweede kerstdag begint om 10 uur en de toegang is gratis. Tot ziens!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen