dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Eenzaamheid en hoe ga ik daarmee om?

In De Kapel te Andijk verzorgt Trudy Bakker, Transformatie therapeut en ervaringsdeskundige, een lezing ‘Eenzaamheid en hoe ga ik daarmee om’. Het is op woensdagochtend 8 november en zal om 10.15 uur starten. Vanaf 10.00 uur bent u welkom om koffie en/of thee te drinken.  

Ongeveer de helft van de volwassen Nederlanders voelt zich eenzaam.           
Er rust nog steeds een taboe op eenzaamheid. Alsof het een schande is dat het jou overkomt. Terwijl het iedereen kan overkomen. Daar hoef je je niet voor te schamen.  Eenzaamheid kan vele oorzaken hebben. 
Contacten kunnen veranderen of verloren gaan door omstandigheden waarop je zelf weinig tot geen invloed hebt.  Ja, de invloed van eenzaamheid is groot en doet pijn, waardoor je naar afleiding gaat zoeken.  Hulp van de omgeving kan helpen, maar uiteindelijk zul je beseffen dat je er zelf mee aan de slag moet gaan om de eenzaamheid te doorbreken. Om van daaruit te ontdekken wat er mogelijk is op het gebied van welzijn in de vorm van zorgen voor jezelf. 

Na de lezing is er alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. We eindigen om 11.30 uur. Adres De Kapel, Middenweg 48, 1619 BN te Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen