woensdag 24 juli 2024
spot_img

Eerste boek oud- Andijkse Josje Toby

Op 16 november 2019 verscheen het eerste boek van Josje Toby, ‘Engeltjes op pootjes’!
In deze afwisselende verhalenbundel, uitgegeven door uitgeverij Boekscout, staat de ijzersterke band tussen gewone mensen met hun bijzondere hond, centraal.
Overgoten met een sausje van fantasie worden de verhalen geserveerd op een bedje van emotie en empathie.

Laat u zich ontroeren, aan het lachen maken en doorvoel het verdriet, dat een mens doorgaat bij het verliezen van een hond.
Een hond is niet alleen maar een hond, het is een gezinslid, je allerbeste vriend, therapeut en je kind in één. Honden zijn lichtbrengers in donkere dagen, een dagelijkse bron van ‘live entertainment’. Honden zijn… engeltjes op pootjes!

Josje (meisjesnaam Pijlman) is de dochter van Thea Aker, die twee kinderboeken op haar naam heeft staan (en lang werkzaam was bij vakantiedorp het Grootslag).

Ze woonde haar halve leven in Andijk en heeft aan die tijd veel mooie herinneringen. Ze heeft een vaste column het clubblad van de Nederlandse Sheltie Vereniging en werkte bijna zeventien jaar in het (speciaal) onderwijs. Ze is gelukkig getrouwd, moeder van twee kinderen en woont met haar man en drie honden in Alkmaar. Haar eigen engeltjes op pootjes prijken op de cover; van links naar rechts Timo, Ayden en Sarah.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen