maandag 4 maart 2024
spot_img

Eerste innovatieve en duurzame carwashconcept WashKing geopend

Op 30, 31 maart en 1 april tussen 10:00 en 16:00 uur viert WashKing Andijk haar openingsfeest. Naast de AVIA XPress aan de Zuidkaap 2 is de allereerste WashKing geopend. WashKing is een vernieuwend, toegankelijk en betaalbaar carwashconcept. Met 100 jaar kennis en ervaring van de familie Marees in de automotive branche, is de missie van WashKing dat autowassen voor iedereen betaalbaar moet zijn en er op een duurzame manier om wordt gegaan met grondstoffen en producten. WashKing draagt hierbij niet alleen bij aan een schone auto voor iedereen, maar ook aan een schone planeet.

Schone auto draagt bij aan langere levensduur en veiligheid
Vogelpoep, pekel en hars kunnen schade veroorzaken aan de autolak en roestplekken veroorzaken. De auto regelmatig wassen draagt bij aan een langere levensduur en rijden in een schone auto is ook veiliger. Een schone auto is door de glinstering en weerkaatsing van het licht beter zichtbaar voor het andere verkeer en viezigheid op de lampen houdt het licht tegen, waardoor richtingaanwijzers en remlichten minder goed zichtbaar zijn. De bestuurder ziet zelf ook minder als de koplampen en autoruiten vies zijn. Voor een goede werking van de camera’s en sensoren is het ook belangrijk om deze onderdelen regelmatig schoon te maken.

Simpel en snel
WashKing staat voor simpel, snel en schoon en maakt het wassen van de auto toegankelijk en betaalbaar, zodat iedereen met een schone auto veilig de weg op kan. Bij WashKing staat heldere communicatie centraal, dus ook voor klanten die nog nooit van een carwash gebruik hebben gemaakt, wordt in duidelijke bewegwijzering en aanwijzingen vertelt wat de te doorlopen stappen zijn. Daarnaast biedt WashKing een prepaid waspas waar eenvoudig mee betaald kan worden en een zakelijke waspas, gecombineerd met een tank- en/of laadpas, waarmee de kosten voor het autowassen automatisch gefactureerd worden. Beide passen leveren daarnaast ook nog eens aantrekkelijke kortingen op.

Innovatief en duurzaam
WashKing is voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om bij te dragen aan een schone planeet. De locaties zijn voorzien van zonnepanelen met efficiënte batterijopslag en er wordt gebruik gemaakt van energiebesparende, intelligente verlichting. De technische installaties zijn zo ontworpen dat zij met zo min mogelijk stroom kunnen opereren. Voor het wassen wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve, milieuvriendelijke, groene producten die er niet alleen voor zorgen dat een auto zo schoon mogelijk wordt, maar ook biologisch afbreekbaar zijn, zodat er geen chemicaliën in het riool terechtkomen. Voor een wasbeurt wordt gemiddeld slechts 15 liter vers leidingwater gebruikt. Het merendeel van het gebruikte water is regenwater of water dat gebruikt is bij eerdere wasbeurten. Zowel het regenwater als het gebruikte water worden opgevangen, gefilterd en zo efficiënt mogelijk hergebruikt. Hierdoor wordt per wasbeurt maar liefst 100 liter water bespaard.

Locaties WashKing
De locatie Andijk Zuidkaap is uitgerust met een rollover met vier verschillende wasprogramma’s die ook geschikt is voor bedrijfsbussen hoger dan 2.20m, drie 24/7 geopende overdekte wasboxen en een wasbox XL die niet overdekt is en dus geen restricties heeft qua hoogte. Daarnaast beschikt de locatie over een osmose afgiftepunt, mattenkloppers en stofzuigers. Later dit jaar worden de WashKing locaties in Wieringerwerf, Medemblik en Hoogwoud geopend.

Openingsactie
Tijdens het openingsfeest op donderdag 30 maart, vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april kun je tussen 10:00 en 16:00 uur gebruik maken van de openingsactie. Koop een WashKing Waspas voor € 7,50 en WashKing vult jouw tegoed aan tot € 20,-. Geniet van een gratis kop koffie en draai aan het Rad van Avontuur voor leuke prijzen!

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen