donderdag 18 april 2024
spot_img

‘Eindelijk weer dansen zingen en acteren, de Musical Summer School gaat door!’

Vanaf december moesten ze de deuren gedwongen gesloten houden vanwege de coronamaatregelen, maar sinds vorige week mochten de kinderen van ‘Theater Academie Enkhuizen’ eindelijk weer naar binnen om hun musicallessen te volgen. ‘Gelukkig mogen we nu weer open en organiseren we wederom een Musical Summer School!’

In deze zevende editie van Musical Summer School gaan de kinderen aan de slag met de voorstelling: “Op Wereldreis”. Zo gaan ze leuke sketches spelen, mooie liedjes zingen en coole choreografieën dansen van over de hele wereld. ‘Dit jaar is er ook weer veel ruimte voor je eigen creativiteit!’, vertelt Leemhuis. ‘Wilde jij altijd nog dat éne nummer zingen, die éne dans doen , of kan jij heel goed op je kop staan of jongleren? Laat ons in je aanmelding weten wat jij graag zou willen doen en we gaan kijken of we het in de show kunnen stoppen!’

Musical Summer School is een initiatief van Theater Academie Enkhuizen en is bedoeld voor kinderen die ook in de zomer graag iets cultureels doen. Toneel,- of danservaring is niet vereist, dus iedereen kan meedoen. De kinderen krijgen niet alleen les in zang, toneel en dans maar ook decorbouw komt aan bod. Aan het einde van de week worden de aangeleerde kunsten opgevoerd in een voorstelling voor de ouders, in een echte theaterzaal.

Wat dit jaar nieuw is, is dat we meer capaciteit hebben doordat we er een extra docent bij hebben dit komt de lessen alleen maar ten goede. Het is geweldig om te zien hoeveel nieuw talent er elk jaar weer meedoet er komen kinderen van heinde en verre en dus niet alleen uit Enkhuizen en omgeving, sommige plakken er dan meteen een weekje vakantie aan vast en gaan dan lekker bij oma en opa logeren. Bovendien maken ze hier vrienden voor het leven want het belangrijkste van Musical Summer School is niet alleen het zingen, dansen en toneelspelen maar dat je dat samen met andere kinderen doet.’ Zo wordt deze zomervakantie er één waarin je niet alleen mooie ervaring op doet maar ook nieuwe vrienden maakt!

De Musical Summer school vindt plaats op de volgende data:
Week 1: 12 juli tot en met 15 juli 2021
Week 2: 16 augustus tot en met 19 augustus 2021
Er is maar beperkt plaats, dus wees snel met boeken! Om je aan te melden of voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar: info@theateracademieEnkhuizen.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen