maandag 22 juli 2024
spot_img

Elke week een Jeelink box met lokale producten

Het idee om boxen met producten van de bij Jeelink aangesloten Boeren partners te maken, was er al, maar kwam nooit van de grond. Nu Buitenlui partner Sportcafe19 is ingestapt, blijkt het onmogelijke mogelijk. Een menu, een doos en lokaal aangesloten partners; meer ingrediënten zijn er niet nodig. De wekelijkse Jeelink Box is een feit. Bestel nu wekelijks een nieuwe box met producten van lokale ondernemers en telers. Steun hen en verras jezelf!

Deze nieuwe tijd en het besef dat geld niet boven plezier gaat, geeft frisse zin. Vanuit de kracht van samenwerken ziet de Jeelink Box het leven. Bestellen kan via www.jeelink.nl.

Wat is de Jeelink Box?
De Jeelink box in geen fancy doos, kist of tas, maar een doos waarin etenswaren worden geleverd bij Buitenlui partner Jumbo Monique. Een stevige doos die anders richting het oud papier zou gaan, maar nu een tweede leven krijgt. In deze box vind je allerlei producten van lokale leveranciers. Na het uitpakken van de Jeelink box gebruik je deze voor je eigen oud papier, het opslaan van spullen of voor het bouwen van hutten voor de kinderen.

Elke week kun je een nieuwe box bestellen met wisselende producten t.w.v. 39,95. Iedere vrijdag vanaf 17.00 uur af te halen bij Sportcafe19, Conferencelaan 19 te Wognum. Ook thuisbezorging is mogelijk voor € 5,– extra (binnen een straal van 25 km). Word je lid van onze Jeelink Burger Groep (slechts 5 euro per maand, aanmelden via www.jeelink.nl) dan betaal je slechts € 37,50 voor de Jeelink box. Elke week maak je kennis met producten van onze aangesloten leveranciers, food en non-food. Met daarbij een menu-idee om de thuiskok in jou te doen ontwaken. Zit er iets tussen wat je zelf niet blieft? Geef het cadeau aan die juf, je lieve vrienden of de buurvrouw.

Zo ligt een wereld met aandacht voor je buren, de aarde en jezelf binnen handbereik. Denken in mogelijkheden, kansen maar vooral samen. Doe je mee?

Jeelink Paas Box van vrijdag 11 april
160 g zalm, 2 kg aardappels, potje verse bieslook, potje grove honing mosterd, 2 gerookte kipfilet a 500 gram, 2 hamburgers, 1 paarse spitskool, 1 liter sinaasappel yoghurt, flesje sap, zakje losse thee, zakje vers gebrande koffiebonen.

Met dank aan onze partners:
Buijsman Kruiden uit Andijk
Suez Thee uit Purmerend
’t SapHuis uit Grootebroek
Rokerij Smoking uit Enkhuizen
Heerlijke Koe uit Schellinkhout
Zwarte Roes uit Hoorn
Bakkums Boetje uit Heerhugowaard
Zuivelinnen uit de Zuidermeer
Natural Nature Food uit Enkhuizen

Bestel deze box via www.jeelink.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen