donderdag 18 juli 2024
spot_img

Emiel Huisman is met ‘Frank Sinatra and Friends’ terug in Kasteel Radboud

Een jaar geleden liep de theaterzaal in Kasteel Radboud in Medemblik vol voor de door Emiel Huisman verzorgde ‘Tribute to Frank Sinatra’. Zijn prachtig en alom gewaardeerd optreden in dit historisch bolwerk vroeg om een vervolg. Op zondag 21 oktober is de 62-jarige zanger uit Wervershoof terug op de plaats waar hij eerder zoveel mensen met zijn krachtige stem en uitgelezen repertoire een onvergetelijke middag bezorgde.

‘Tribute to Frank Sinatra and Friends’ heet zijn optreden aan de boorden van het IJsselmeer dit keer. Emiel Huisman put naast de beste nummers van The Voice ook uit het weergaloze repertoire van Engelbert Humperdinck en Sammy Davis jr. Diens mr Bojangles zal in Medemblik door Emiel Huisman op geheel eigen wijze worden vertolkt. Huisman kijkt uit naar zijn tweede optreden in Kasteel Radboud. “Vorig jaar was er  nog sprake van gewenning met voor mij nieuwe omstandigheden, nu weet ik hoe bijzonder deze ambiance voor mij, qua akoestiek  en sfeer,  is. Ik verheug me erop”, aldus de man voor wie zingen zijn passie is.

Huisman was al jong gegrepen door de stem en de teksten van Frank Sinatra, die geldt als één van de invloedrijkste artiesten uit de 20ste eeuw. Van zijn albums zijn wereldwijd meer dan 150 miljoen verkocht. Huisman heeft zich in zijn eigen optredens niet willen beperken tot het repertoire van Sinatra, daarvan wil hij op 21 oktober in Medemblik  getuigen.  “Ik kijk er heel erg naar uit”, aldus Huisman, die onlangs nog in Haarlem aan het Spaarne zijn kwaliteiten onderstreepte met een optreden bij ‘Swim to fight Cancer’, de door olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden in gang gezette acties om onderzoek naar kanker te ondersteunen.

Het optreden van Emiel Huisman begint zondag 21 oktober om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten (à €10,-) voor deze muzikale middag kunnen worden besteld via info@kasteelradboud.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen