maandag 20 mei 2024
spot_img

Emmaüswandeling op zondag 8 april

Twee mensen onderweg, die elkaar hun verhaal vertellen. Praten en luisteren is dan het geheim van elke menselijke relatie. In de ontmoeting kan er dan iets gebeuren, waardoor een mens anders en nieuw naar zijn leven gaat kijken. Dat kan je overkomen in de ontmoeting met mensen.

Net als in het Bijbelverhaal gaan de wandelaars twee aan twee op weg. Bij vertrek krijgen ze een route mee en een aantal gespreksvragen. Tijdens de wandeling kan een gedeelte in stilte worden gelopen. Gedachten die opkomen zouden gedeeld kunnen worden met elkaar. De wandeling duurt ongeveer een uur. Mensen die niet in staat zijn om mee te wandelen, kunnen in Gereformeerde kerk, naar aanleiding van dezelfde vragen, met elkaar in gesprek gaan. Ook zullen er enkele kunstwerken, met de Emmaüsgangers als inspiratiebron, te zien zijn.

Deze wandeling is op zondag 8 april, we beginnen om 14.00 uur en starten bij de Gereformeerde kerk Andijk, Middenweg 4, 1619 BL Andijk ingang onder de toren. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten bij een kop koffie of thee.
Raad van Kerken Andijk – Onderdijk – Wervershoof – Zwaagdijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen