dinsdag 16 april 2024
spot_img

‘EN TOEN?’ centraal tijdens de Kinderboekenweek bij boekshop Josia

30 september t/m 10 oktober staat boekshop Josia in het teken van de Kinderboekenweek. Tijdens deze dagen zijn er speciale actieproducten verkrijgbaar. Het thema van de Kinderboekenweek is ‘EN TOEN?’

Kijk voor meer informatie op www.christelijkeboeken.nl/kinderboekenweek (www.boekshopjosia.nl).

Kinderboekenweek
Speciaal voor de Kinderboekenweek zijn er bij boekshop Josia drie actieboeken te verkrijgen.

Tijdmachien ( € 6,95) Michel de Boer
Dit boek is een tijdmachien. Ga het lezen en je zal zien: ineens ben je ergens anders, dan waar je eerder was. Sta je zomaar op de maan en niet meer in de klas. Of ben je niet meer thuis, maar in een groot paleis. Of met een zeevaarder op wereldreis.

Mees en Tijn en het geheim van het kasteel (6 – 9 jr, € 5,95) Ina van der Beek
Samen met opa en oma gaan Mees en Tijn naar een echt kasteel. Stiekem maken ze een plan om op onderzoek te gaan in de afgesloten torens. In een hoge torenkamer doen ze iets heel doms. Ze weten maar één oplossing: wegwezen! Op weg naar de uitgang stuiten ze op twee mannen die zich verdacht gedragen. Wat nu?

Maffe meester Daan duikt in de verleden tijd (9 – 12 jr, € 5,95) Judith van Helden
De school van maffe meester Daan bestaat 100 jaar. Voor meester Daan en zijn klas een uitstekend moment om enthousiast in het verleden te duiken. Ze gaan op jacht naar bodemschatten uit de Romeinse tijd, proberen een Romeins huis te bouwen en beginnen zelfs een echt restaurant uit vroeger tijden. Maar natuurlijk gaat er weer van alles mis/niks verloopt volgens plan, tot groot ongenoegen van de directeur en de iebeejer…

BCB is één van de participanten van de Kinderboekenweek. Haar bijdrage bestaat uit het uitgeven van drie christelijke actieboeken, de CRIDZ Boekenkrant, de Gedichtenposter/-kaart en een Werkmap voor basisscholen. De campagne stimuleert het schrijven, uitgeven, verkopen en lezen van (christelijke) kinderboeken.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen