dinsdag 16 april 2024
spot_img

Esther Sijm start met ergotherapiepraktijk Doorzorg

Doorzorg ergotherapie biedt persoonlijke begeleiding voor oncologische patiënten in West-Friesland. Deze begeleiding wordt gegeven door Esther Sijm, die dertien jaar heeft gewerkt als ergotherapeut bij het Nederlands Kanker Instituut- Antoni van Leeuwenhoek (NKI-AVL).

Iedereen is anders, iedere behandeling van kanker is anders. Wat ervaart u als probleem nu de diagnose ‘kanker’ is gesteld? Optimale ondersteuning is maatwerk. Ondersteuning in dit traject kan voor, tijdens of na de behandeling nodig zijn.

Ingrijpende mededeling
Kanker vraagt om een intensieve medische behandeling en dat kan behoorlijk ingrijpend zijn. Hoe nu verder? Wanneer kan je beginnen met het herpakken van je leven? Inzicht krijgen is belangrijk. Uitgaan van wat er wél kan en zorgen voor een goede opbouw van uw dagelijkse activiteiten. Leren omgaan met verminderde energie. Geen roofbouw plegen, maar opbouwen, dat is waar de kennis en kunde van Esther zit.

Praktische handvatten
Ergotherapeut Esther biedt u praktische adviezen om dingen anders aan te pakken. Is het mogelijk om het huishouden, uw werk of uw dagstructuur anders uit te voeren, zodat u energie bespaart? Of is er een (tijdelijk) hulpmiddel nodig om de activiteit lichter te maken? Ergotherapie is bedoeld om zelfredzaamheid te bevorderen en de kwaliteit van leven positief te beïnvloeden.

Nu in Hoogkarspel
Doorzorg ergotherapie heeft een warm welkom gehad bij Fysiocentrum Hoogkarspel op de Noordervoert 55. Esther helpt o.a. bij vermoeidheid, cognitieve- en fysieke klachten bij kanker, helpt individueel of in groepsverband en is er ook voor uw naasten met voorlichting. Op de website www.doorzorg.nl kunt u alle benodigde informatie vinden. Esther staat voor u klaar om u te helpen met uw specifieke hulpvraag. Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen