zondag 26 mei 2024
spot_img

Expositie in Medemblik

Op 12 januari is de nieuwe expositie bij MEET Medemblik aan de Nieuwstraat in Medemblik officieel geopend. Elk kwartaal wordt er een nieuw thema gekozen, dat de exposanten vertalen in hun kunstwerken. Het thema van dit kwartaal is “dieren”.

Deze keer zijn er twee gastexposanten. De eerste is Elly Oltvoort. Zij woont op een boot en maakt aquarellen van de dingen die ze onderweg ziet als de kust, de begroeiing langs de kust en de vogels. Op basis van de foto’s die ze tijdens het varen neemt, maakt ze later haar aquarellen.

Tweede gastexposant is de uit Polen afkomstige Marta Bochenek. Marta maakt abstracte schilderijen met acryl verf. De wijze waarop zij dieren weet te verbeelden op haar doeken, is prachtig.

Ook maken werken van deelnemers van MEET Medemblik onderdeel uit van de expositie. Zo kunt u er werken zien van Anna van Dijk, Anita Scholten, Plien Brouwer en Bets de Vries. Schilder André Wilkens toont dit keer een bijzonder werk, namelijk een schilderij van een vogel met geluid.

Bent u nieuwsgierig geworden? De expositieruimte bevindt zich achter in de winkel van MEET Medemblik en is tot 28 maart te bezoeken. Nieuwstraat 58, Medemblik. Gratis toegang.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen