donderdag 18 juli 2024
spot_img

Expositie Lapjes en Draadjes in het Dijkmagazijn

Op zaterdag 22 juni 2024 exposeert Annet van Kampen met haar Atelier “Lapjes en Draadjes” in het Dijkmagazijn. Annet vertelt dan met veel passie over haar cursus patchwork en quilt, waarin men de basis leert van patchwork en quilten.
Iedereen die belangstellend of geïnteresseerd kan dan zelf even kort aan de slag om te ervaren dat deze activiteiten met lapjes en draadjes heel plezierig en leuk zijn om te doen.
Het woord ‘patchwork’ komt van ‘patchen’. Patchen is het aan elkaar naaien van verschillende lapjes stof. Verschillende aan elkaar genaaide lapjes vormen samen een quilttop, de bovenlaag van de quilt.
De lapjes stof kunnen allemaal verschillende kleuren hebben of juist mooie bij elkaar passende kleuren en ook het materiaal kan wisselen. Vaak worden hiervoor mooie quiltstoffen uitgezocht, die meestal gemaakt zijn van 100% katoen.
Quilten is het vastnaaien van meerdere lagen, meestal 3, stof.
Deze expositie laat op een prettige ontspannen manier zien welke mogelijkheden er zijn om hiervan een hobby te maken en zo uw vrije tijd prettig en nuttig te kunnen invullen.
Wij nodigen u graag uit om de expositie te bezoeken op 22 juni a.s., aanvang 11.00 uur en eindigt om 15.30 uur.

Stichting Oud Andijk, Dijkweg 319A,
www.stichting-oudandijk.nl
Toegang is gratis.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen