maandag 20 mei 2024
spot_img

Extra vroegboekkorting!

Koop nu je zwemabonnement via de webshop op www.deweid.nl. Online kreeg je al 5 euro korting op aanschaf maar wie voor de opening op 28 april koopt ontvangt ook nog een extra vroegboekkorting als volgt:
Gezinsabonnement 5 euro extra korting, Jeugdabonnnement. 2,50 euro extra korting, 65+ abonnement 2,50 euro extra korting
Belangrijk: bij zwemmer die afgelopen week hun abonnement al kochten is de extra korting automatisch al toegepast. Ingeval je de inlogcodes niet meer weet voor de aanschaf van zwembadpasjes kun je deze opvragen via webkassa@deweid.nl

Schoonmaakdag 14 april aanstaande!
Noteer vast in je agenda; op 14 april is de schoonmaakdag van 10.00 tot 14.00 uur. Help je het zwembad mee om de kleedkamers, tafels en stoelen, de douches, speeltoestellen en dergelijke schoon te maken? Je hulp is -een of meerdere uren- van harte welkom!

De zwemlessen keren terug!
Er wordt gezegd dat kinderen die in een buitenbad leren zwemmen in het algemeen betere zwemmers worden en nog wat weerbaarder zijn in buitenwater. De Weid is blij dat we ook dit seizoen weer A/B- en C-leszwemmen kunnen aanbieden. De lessen starten op 14 mei aanstaande. Interesse of vragen? Check de website. Opgeven kan tot 4 mei via zwemlessen@deweid.nl. Afzwemmen is op 15 september van dit jaar.

Vrijwilligers gezocht!
Vind je het leuk om een paar keer in het seizoen de kiosk de bemannen of bevrouwen? Niet moeilijk en in een positieve sfeer de gemeenschap helpen? Je bent van harte welkom! Mail bij belangstelling even aan info@deweid.nl. Bedankt!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen