maandag 22 juli 2024
spot_img

Extraatje voor kinderen met Decemberactie

De gemeente Medemblik stelt in december een extraatje beschikbaar. Dit is bedoeld voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben. Wethouder voor Welzijn Dirk Kuiper: “Ik ben er trots op dat we kinderen, ondanks de financiële kwetsbaarheid van de gemeente Medemblik, ook dit jaar iets extra’s kunnen geven.”
Per kind is er een pakketje met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld. De VVV-bon is voor ieder kind hetzelfde en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed.

Hoe werkt het?
Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben kunnen aangemeld worden voor de Decemberactie (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm en/of in een lopende schuldregeling). Dat kan met behulp van het speciale webformulier op de website: www.medemblik.nl/decemberactie2021. Aanvragen zijn mogelijk tot en met 31 december 2021.

Pakketjes die vóór 20 december 2021 aangevraagd zijn, worden naar verwachting voor de kerst bezorgd. Aanvragen die tussen 20 en 31 december 2021 zijn gedaan, worden begin januari 2022 bezorgd.

Formulierenbrigade
Lukt het niet om de aanvraag online te doen? De Formulierenbrigade kan helpen. Kijk voor meer informatie op: www.formulierenbrigadewf.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen