vrijdag 12 april 2024
spot_img

Extraatje voor kinderen tijdens Decemberactie

De gemeente Medemblik stelt in december speciaal voor kinderen (t/m 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben een extraatje beschikbaar. Per kind hebben we een pakket met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld. Bij de keuze van de cadeautjes hebben we (zoveel mogelijk) rekening gehouden met de leeftijd van uw kind. De VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: speelgoed, uitjes, kerstdiner, en/of kleding.
Hoe werkt het?
Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm of lopende schuldregeling) kunnen zich aanmelden voor deze speciale Decemberactie.
Via www.medemblik.nl/decemberactie kunt u voor uw kinderen eenvoudig een aanvraag voor de Decemberactie indienen. U kunt het aanvraagformulier tot en met 31 december 2018 invullen. De pakketten worden, naar verwachting, vanaf halverwege december bezorgd.

Formulierenbrigade
Komt u er online niet uit? De Formulierenbrigade kan u helpen. Zij zijn op woensdagen van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig in het middengebouw van het gemeentehuis (Dick Ketlaan 21, Wognum).

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen