woensdag 19 juni 2024
spot_img

Fantastisch eerste trend-event neergezet

Zondag 7 april j.l. stonden de modellen om 9 uur al voor de deur te trappelen bij Snipss Haircompany. Het team van Mariska stond daar klaar om de modellen mooi te kappen en te stylen naar de laatste modetrends, daarna is de make-up prachtig door melissa en yasmin opgebracht. Hierna mochten de modellen zowel sieraden, horloges en (zonne)brillen uitzoeken bij het team van Schouten Juwelier & Optiek. In de tussentijd werd in ‘t Fortuin het podium opgebouwd en de muziek geinstalleerd. Tuincentrum Den Heuvel heeft de aankleding van zowel het podium, zaal en garderobe verzorgd. De spanning is bijna voelbaar.
Om 12 uur was er een gezamenlijk lunch en de spanningen begonnen toch wel op te lopen. Even proefdraaien en voor je het weet is het 14 uur en gaan de deuren open.
Nu ging het echt gebeuren en showden de modellen de kleding van Rheino’s, korte en lange broeken, fleurige zomerjurken, jeans, Grease stijl, en zelfs de zwembroeken incl. een toppertje en een breezer ananas werden geshowd op het podium. Bij elke stijl was er weer een andere muzikale ondersteuning verzorgd door DJ Jacco Deen.
Een prachtige ballade werd er gezongen door Raina Bush hier moest menigeen een traantje bij wegpinken.
Ook werden er nog suprise tassen verloot onder het publiek en de bezoekers kunnen zelfs nog meer prijzen in de wacht slepen bij een bezoek aan Rheino’s, Snipss en Schouten Juwelier & Optiek.

Na afloop stonden er nog standjes van de bovengenoemde bedrijven en ook Nageltje Nieuw was hier aanwezig.
Beide shows zijn door Anja & Gerard Fotografie op de gevoelige plaat gelegd en de foto’s kun je ook op hun Facebook en website bekijken.
Dank aan het publiek, jullie enthousiasme en applaus hebben wij als eer ontvangen voor deze fantastisch middag. En maak gebruik van je Trendcheque met een totale waarde van maar liefst € 40,=.
Voor diegene die dit moois allemaal hebben moeten missen, wie weet komt er een vervolg op dit Trend Event.. Rheino’s, Snipps Haircompany en Schouten Juwelier & Optiek.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen