dinsdag 23 juli 2024
spot_img

Feest bij Berend Botje in Andijk!

Hoera! Dit jaar bestaan de peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang van Berend Botje in basisschool De Piramide in Andijk 5 jaar. Daarom is het van 5 t/m 9 oktober feestweek op de peuterspeelgroep en de bso. Dit wordt gevierd met allerlei leuke activiteiten en spelletjes binnen het thema ‘Wij vieren feest!’

Feest op de peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep is het feest op maandag 5 oktober en donderdag 8 oktober, zodat alle kinderen het feest mee maken. De kinderen mogen verkleed komen en er zijn allerlei leuke spelletjes en activiteiten.

Feest op de bso
Op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober vieren de kinderen van de buitenschoolse opvang feest! Ook hier worden er leuke activiteiten georganiseerd, waaronder diverse oud Hollandse spelletjes. Samen met de kinderen van BSO De Dijkwerkers wordt er op vrijdag 9 oktober een bioscoopavond georganiseerd.
Ondanks dat het feest helaas niet met (aanstaande) ouders gevierd kan worden, wordt het een gezellige feestweek met elkaar!

Over Berend Botje
Berend Botje behoort met meer dan 50 locaties in Noord-Holland tot de grotere aanbieders van kinderopvang in de regio. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar kunnen hier terecht voor hele dagopvang, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang. Berend Botje biedt ook gastouderopvang; het gastouderbureau telt ruim 300 gastouders verspreid over de provincie. Wil je meer informatie over de peuterspeelgroep of de bso in Andijk? Of wil je een persoonlijke rondleiding aanvragen? Kijk dan op berendbotje.nl of bel 088 – 233 7180.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen