woensdag 24 april 2024
spot_img

Feest bij familie Berkhout

Afgelopen zaterdag 15 februari was het feest in Cultura voor Arie en Anneke Berkhout. Dit feest was ter ere van hun beider verjaardag. Zij zijn allebei 70 jaar geworden. Tevens werd gevierd dat hun laatste werknemer -Jack de Vries- 35 jaar in dienst was. Was, want Jack gaat van zijn pensioen genieten.

Ook gaan zij zelf met hun dakdekkersbedrijf stoppen. Dat wordt nu voortgezet door hun zoon Bas en zijn vrouw Judith. Bas is al langer zelfstandig onder de bekende naam ‘Dakservice Andijk’ en neemt de activiteiten van Arie en Anneke erbij.

Bijdrage voor het goede doel
Het feest, uiteraard in Cultura van Peter en zijn crew, werd gevierd met veel familie, vrienden en kennissen. Als cadeau werd een financiële bijdrage gevraagd voor goede doelen. De opbrengst van €550,00 is bestemd het Huttendorp en Zwembad de Weid en Stichting MS research. Dit bedrag is door Arie en Anneke verdubbeld tot €1100,00 Prachtige opbrengst voor drie mooie doelen.

Dankwoord
Uiteraard danken Arie en Anneke Jack de Vries voor al de jaren van inzet en geduld met zijn diverse collega’s waar hij al jaren mee gewerkt heeft en die hij heeft opgeleid. “ Jack, bedankt! We gaan nog een feestje vieren in ‘t Ankertje met oud collega’s.” Arie en Anneke gaan het rustiger aan doen. Uiteraard blijven zij actief met Dijkbox, kinderen en kleinkinderen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen