zaterdag 15 juni 2024
spot_img

Feest bij WashKing: 1-jarig bestaan gevierd met feestelijke acties en prijzen

Het is alweer ruim een jaar geleden dat de allereerste locatie van het nieuwe carwashconcept WashKing haar deuren opende aan de Zuidkaap in Andijk. De afgelopen weken stonden in het teken van het vieren van dit 1-jarig jubileum, met tal van feestelijke acties om de trouwe WashKing-fans van het eerste uur te bedanken.

Om hun klanten te waarderen, bood WashKing een speciale feestactie aan waarbij extra wastegoed werd gegeven bij aanschaf van een nieuwe WashKing waspas of bij het opwaarderen van een bestaande pas. Daarnaast maakten deze waspasklanten kans op een jaar lang gratis wassen ter waarde van € 250,-.

De prijzen werden afgelopen week uitgereikt op de WashKing locaties in Andijk en Callantsoog. In Andijk waren Gijs en Wendy van de Biezenbos de gelukkige winnaars. “Dit komt heel goed van pas,” zegt Wendy stralend. “Gijs is metselaar en de bedrijfsbus is regelmatig toe aan een wasbeurt.”

De WashKing locatie in Andijk biedt diverse faciliteiten, waaronder een wasstraat, drie overdekte wasboxen, en een extra ruime XL wasbox die geschikt is voor caravans en campers. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur om voertuigen grondig en efficiënt te reinigen.

WashKing is niet alleen innovatief en toegankelijk, maar ook duurzaam. De locaties zijn uitgerust met zonnepanelen, energiezuinige verlichting, en hergebruiksystemen voor water. Ook maakt WashKing gebruik van biologisch afbreekbare, milieuvriendelijke producten en draagt zo bij aan een schone auto én een schonere planeet.

Voor meer informatie over WashKing en hun diensten, bezoek de website op www.washking.nl

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen