dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Feest in de herfstvakantie!

Ieder jaar wordt in de herfstvakantie de VakantieBijbelWeek georganiseerd door een enthousiast team van de Gereformeerde kerk van Andijk. Dat betekent: drie dagen FEEST!!! Er wordt dan gezongen, verhalen uit de bijbel verteld, geknutseld, er is wat lekkers om te eten en te drinken. Maar dit jaar leek dit feest in het water te vallen door Corona. Toch heeft het team gekeken naar wat er wèl mogelijk is. Het thema luidt dit jaar dan ook: Duik er in!

Op zoek naar een andere invulling van de feestweek kwamen we uit bij kindertheater ‘je bent een Parel’. Zij komen op woensdag 14 Oktober een spetterende interactieve voorstelling geven voor alle kinderen van de basisschool.

De toegang is gratis maar in verband met Corona is het wel wenselijk om je aan te melden via een mailtje naar vbw@gereformeerdekerkandijk.nl. Hopelijk kunnen we er dit jaar op deze manier toch nog een onvergetelijk feestje van maken. Aan het einde van de ochtend hebben we zoals altijd voor iedereen een leuke verrassing en een pakketje om thuis verder met het thema aan de slag te gaan. Zien we jullie dan?

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen